Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

Πώς λειτουργεί η Ψυχοθεραπεία on line;
Η ψυχοθεραπεία μέσω του διαδικτύου με Skype ή με Video Messenger, μπορεί να έχει το ίδιο αποτέλεσμα με την ατομική συνεδρία στο γραφείο του ψυχοθεραπευτή. Την διέπουν οι ίδιες αρχές όπως το απόρρητο που επιβάλλει ο κώδικας δεοντολογίας, υπογράφεται το ίδιο θεραπευτικό συμβόλαιο και δημιουργείται η ίδια θεραπευτική
συμμαχία.

Η συνεδρία online είναι απόλυτα ασφαλής και ιδιωτική. Μπορείτε να συνδεθείτε στο Internet οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, μέσω ενός φορητού υπολογιστή, i -pad, tablet ή smartphone.

Ποιός μπορεί να ωφεληθεί από την online ψυχοθεραπεία;

  • Όσοι θέλουν να εξοικονομήσουν χρόνο από τις μετακινήσεις. Με την ψυχοθεραπεία on line, μπορείτε να κάνετε συνεδρία από την άνεση του σπιτιού σας ή από τον χώρο εργασίας σας εφόσον μπορείτε να διασφαλίσετε 50 λεπτά ησυχίας και απομόνωσης.
  • Όσοι λόγω κινητικής δυσκολίας ή σωματικής αναπηρίας δεν είναι εύκολο να βγουν από το σπίτι τους.
  • Όσοι ταξιδεύουν συχνά λόγω εργασίας και αδυνατούν να πηγαίνουν στο γραφείο του ψυχοθεραπευτή σε τακτική βάση για τις ατομικές συνεδρίες.
  • Όσοι έχουν άστατα ωράρια και χρειάζονται ευελιξία στα ραντεβού. Πραγματοποιούνται συνεδρίες online ακόμη και τα Σαββατοκύριακα.
  • Οι Έλληνες του εξωτερικού που προτιμούν να λαμβάνουν θεραπεία στην μητρική τους γλώσσα
  • Όσοι ζουν σε μικρές επαρχιακές πόλεις ή χωριά και για λόγους ιδιωτικότητας προτιμούν μια ψυχοθεραπεύτρια μακριά από την περιοχή τους.

Πώς λειτουργεί η Ψυχοθεραπεία on line;

Η ψυχοθεραπεία μέσω του διαδικτύου με Skype ή με Video Messenger, μπορεί να έχει το ίδιο αποτέλεσμα με την ατομική συνεδρία στο γραφείο του ψυχοθεραπευτή. Την διέπουν οι ίδιες αρχές όπως το απόρρητο που επιβάλλει ο κώδικας δεοντολογίας, υπογράφεται το ίδιο θεραπευτικό συμβόλαιο και δημιουργείται η ίδια θεραπευτική
συμμαχία.

 

Η συνεδρία online είναι απόλυτα ασφαλής και ιδιωτική. Μπορείτε να συνδεθείτε στο Internet οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, μέσω ενός φορητού υπολογιστή, i -pad, tablet ή smartphone.

Τρόποι Πληρωμής Ψυχοθεραπείας Online

Η πρώτη συνεδρία γνωριμίας είναι ΔΩΡΕΑΝ και έχει διάρκεια γνωριμίας 30 λεπτά.

Οι επόμενες Συνεδρίες για Ψυχοθεραπεία Online προπληρώνονται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Ο αριθμός του τραπεζικού λογαριασμού σας αποστέλλεται με γραπτό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, messenger, skype ή sms, όταν αποφασίσετε να κλείσετε ραντεβού.

Μετά την κατάθεση των χρημάτων, αποστέλλετε με έναν από τους παραπάνω τρόπους την απόδειξη της κατάθεσής σας.
Οι αποδείξεις παροχής υπηρεσιών αποστέλλονται ταχυδρομικώς στην διεύθυνση που έχετε υποδείξει.